Головна » 2017 » Вересень » 29 » "Європейського тижня туризму"
14:35
"Європейського тижня туризму"

В рамках "Європейського тижня туризму" 

Центром дитячої та юнацької творчості проводилися цікаві ознайомчі змагання та покази елементів різних видів туризму.
У ЗОШ № 5 26 вересня на уроках фізкультури та виховній годині учні долали дистанції з орієнтування по подвір"ю власної школи в рамках "Дня ОРІЄНТУВАННЯ".

В цей день великі швидкості інколи ставали на заваді і перемагали більш уважні та розмірені, можна вже їх назвати орієнтувальники, які розібралися в мапі та правильним і коротким шляхом подолали дистанцію.

Фото   Результати будуть тут

 

Під час тижня гуртківці туристського відділу приймали участь у показових виступах та розважальних стартах, проводили тренувальні змагання на "Графській галявіні" (г.Цецино), та радували високими досягненнями на Командному Чемпіонаті України у Києві. Ількова Ольга посіла 3 місце у змішаній естафеті а Клюсик Олег хоч і не підіймався на пєдестал але додав в скарбничку Чернівецької області немало очок посівши 7 та 8 місце на спринтерських дисьанціях.                    Фото 

 28 вересня на території парку "Жовтневий" підсумком річної роботи з туризму стала традиційна першість шкіл міста серед школярів. Юні спортсмени показували свою майстерність на дистанціях з велосипедного, водного та пішохідного туризму. Погода радувала сонцем а діти змагальним азартом та посмішками. В цей день перемогли всі, навіть якщо і не вибороли призові місця, то знайшли нових товарищів і показали свої вміння. 

Попередні результати Водний Вело Пішохідний

Фото 

До зустрічей на змагальних аренах протягом року!

Переглядів: 298 | Додав: inok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: