Головна » 2017 » Жовтень » 31 » «Парки Буковини 2017»
15:31
«Парки Буковини 2017»

Щороку обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді проводить змагання зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді області «Парки Буковини». Саме в цей час буковинська осінь прикрашає парки барвами золотого листя. На канікулах учні з усієї області зібрались в Черівцях, щоб помірятись силами на бігових стежках 28-29 жовтня.

Змагання тривали два дні, всього на старти вийшло більше 400 учасників. Кожна вікова група отримувала свою дистанцію для змагань відповідно до фізичної підготовки та вміння самостійно орієнтуватись на незнайомій місцевості.

Інтрига в боротьбі спортсменів зберігалася до останньої секунди. Її уміло підтримували судді, оперативно подаючи результати щойно фінішуючих учасників змагань. Керівники спортивних делегацій та спортсмени, що вже подолали свої дистанції, напружено спостерігали  за результатами  своїх конкурентів. А перемога дісталась тим  хто зумів прочитати карту на високій швидкості, вибрати та реалізувати кращий варіант подолання дистанції.


Перший день змагань проводився в  районі Управління освіти Чернівецької міської ради.. Дистанції то проходили крутими схилами, то виходили на швидкісні рівнинні ділянки. Почергово міняючись, дощ і сонечко теж вносили свої корективи в перевірку стійкості та витривалості. 

Другого дня ареною змагань стала школа №27. Дистанції протягнулись в житловий район поблизу школи. Багато мешканців мікрорайону мали чудову нагоду спостерігати за спортсменами з картами. Деякі навіть намагалися допомогти наймолодшим, але діти не звертали увагу на зворушливі оклики і впевнено долали дистанцію.

Нагородження переможців проходило на спортмайданчику ЗОШ № 27.  Відзначились лідери команди м. Чернівці двічі на подіум за золотими медалями піднімались Ількова Ольга , Грешнов Олександр, Городенський Даник. Також додому без медалей не пішли інші учасники нашої команди, Максимчук Анастасія, Радик Каріна, , Скрипа Аня, Оробець Антоніна, Краснова Тая, Корбут Михайло, Брандель Нікіта

     
На такій мажорній ноті розпочалися канікули учнівської молоді. Всі учасники змагань отримали задоволення від цікавих дистанцій, гарного суддівства і зустрічей з друзями. І кожен спортсмен зрозумів, що тренуватися потрібно надалі, бо суперники сильні та їх багато, а вже навесні буде ще одна нагода зустрітись із ними та помірятись силами.

Фото та результати на сайті ОЦТКЕУМ 

                                                                     

Переглядів: 343 | Додав: inok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: