Головна » 2014 » Жовтень » 28 » "Парки Буковини 2014"
13:38
"Парки Буковини 2014"

      В школярів почалися канікули, а відповідно пройшли і традиційні змагання з паркового орієнтування "Парки Буковини".  Чемпіонат області проходив у рамках м.Чернівці і в цьому році був  для справжніх екстрималів, адже погда привітала спортсменів невисокими температурами та першим снігом. В таких важких умовах участники не тільки показували свою підготовленість, але й проявляли волю в бородьбі з погодою. Тому призові місця були особливо приємні. 

      У змаганнях також відзначились гуртківці ЦДЮТ : Оробець Антоніна, Антонюк Вікторія та тренер гуртків Прокопчук Сергій, декількох секунд невистачило Клюсику Олегу в бородьбі за призові місця в найтитулованішій групі - Ч 16 де був не один призер чемпіонатів україни і міжнародних змагань. Вкотре  відзначилась  команда м.Чернівців виборовши перемогу з відривом майже у 200 очок.

     Важка для змагань погода, та цікаві спринтерські дистанції зробили боротьбу видовищною для вболівальників та цікавою для самих спортсменів. А отже, після змагань залишились приємні емоції та відчуття перемоги над самим собою. У сумі з накопиченим досвідом ці завдатки неодмінно будуть вести до нових перемог не тільки тих хто опинився на п'єдесталі, але й всіх хто зовсім трохи поступився лідерам. Отже будемо чекати від всіх покращення результатів в наступному році!

  Фото Омельченко І.А.        
  Фото Прокопчук С.В.          Результати           

 

Переглядів: 430 | Додав: inok | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: