Головна » 2016 » Квітень » 14 » ПІДСНІЖНИК 2016
11:54
ПІДСНІЖНИК 2016

Відбувся ще один чемпіоніт області, а саме в районі с. Глибочок змагалися  9-10 квітня юнні спортсмени - орієнтувальники. Слід зазначити що цьогоріч змінився порядок проведення змагань, які нажаль стали більш схожі на інші види туризму та були закритими. А бажаючих спробувати свої сили на дистанціях було багато, і вони як завжди були цікавими.  Отож щось втрачено, але надіюсь щось й набуто, та в наступні роки (кажу як традиційний учасник цих змагань)

 

формат повернеться до звичайного, з великою конкуренцією і  будуть більш користними  та цікавими.  Місцевість дозволила показати спортсменам високі швидкості, хоч деякі і губилися через насичену сітку струмків та вже помітну рослинність. Традиційно трійку лідерів склали м. Чернівці , Глибоцький і Новоселецький райони, з чим і вітаємо переможців. Нажаль хоч

 

спортсмени нашої збірної здобувають перемогу вже не перший рік, про їхнє фінансування, чи просто приїзд дітей на змагання  відряджаючі органи  не  турбуються. Отже змагання залишили двоякий присмак, старт досить професійного рівня  де бажання молоді реалізувати  себе та отримати досвід не у всіх реалізувались, та  вже традиційна байдужість органів управління до такого користного в наш час виду спорту в якому виростають здорові та розвинені громадяни нашої країни.

 

Ознайомитись з Результами і переглянути Фото

Переглядів: 475 | Додав: inok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: