Головна » 2021 » Квітень » 5 » відкрите дистанційне заняття з вихованцями Зразкової студії циркового мистецтва "Гротеск" на тему "Я і циркове мистецтво"
11:46
відкрите дистанційне заняття з вихованцями Зразкової студії циркового мистецтва "Гротеск" на тему "Я і циркове мистецтво"

   30 березня 2021 року  Аллою Юріївною Гротеск та Олександром Івановичем Спіндяком,  керівниками Зразкової студії циркового мистецтва "Гротеск", було проведено відкрите дистанційне заняття з вихованцями на онлайн-платформі Zoom  на тему "Я і циркове мистецтво".                  У заході брали участь Галочкіна Н.М., заступник директора ЦДЮТ, Кучеренко О.В., психолог ЦДЮТ, Прокопчук С.В., методист ЦДЮТ.
  На занятті обговорювались напрямки вивчення циркових жанрів та досягнення вихованців, також перевірялись знання вихованців термінології циркових жанрів, акробатики та основ хореографії. Наприкінці заняття вихованці усіх вікових груп студії виступили з розповіддю на тему "Я і циркове мистецтво", у якій розповідали про свої вподобання, досягнення та успіхи. 
  Заняття було проведено з метою урізноманітнити дистанційне навчання, а також для заохочення, мотивування та ознайомлення з вподобаннями вихованців.

 

Переглядів: 262 | Додав: inok | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: