Головна » 2019 » Січень » 21 » Зимові канікули
14:22
Зимові канікули

 Зимові свята у закладі розпочались 16 грудня традиційним «Святом відкриття ялинки Шевченківського району». Понад 150 дітей мікрорайону «Південний» брали участь у святковій програмі за участю вихованців театру естрадної пісні «Сузір’я», Зразкової вокальної студії «Шанс» та Зразкової студії циркової майстерності « Гротеск».

З 26.12.2018 по 12.01.2019 педагогами ЦДЮТ проведено масові заходи, святкові ранки, виставки робіт гуртківців, концерти, тренувальні збори та святкові змагання, навчальні екскурсії: 

    22 грудня вихованці гуртків туристсько краєзнавчого напряму ЦДЮТ ( керівник – Прокопчук С.В.) провели традиційні змагання « На приз Святого Миколая» та запросили всіх бажаючих спробувати свої сили на дистанціях зі спортивного орієнтування.  Наступного дня більш досвідчені спортсмени традиційно змагались в різдвяній забаві «Біг вгору на г. Цецино».

 

З 24 по 29 грудня гуртківці НАХМ «Неогалактика» зустрічали зимові свята веселими розважальними програмами . У конкурсах та новорічних хороводах веселилося 156 дітей.

 

 

 

 

 

 

28 грудня 2018 року вихованці Зразкової вокальної студії «Шанс» запросили батьків та своїх шанувальників на концертну програму «Новий рік дарує радість!», яка обєднала новорічні мрії юних співаків з веселими піснями та запальними танцями.

 

 

 

З 2 по 4 січня 2019 року Вихованці  «Пішохідний туризм» (керівник Кіндрат О.Р.) організували експедицію в печеру «Млинки» (Тернопільська обл.), а 8 січня зібрались на «Вечір технічних завдань» , де мали можливість виконати нові цікаві завдання та розказати про результати експедиції своїм колегам.

З 03 січня по 11 січня 2019 року  гуртківці відділу декоративно - ужиткового мистецтва (керівники – Манчуленко М.Г., Морар Т.В., Загарюк Г.В.) відвідали виставку у художньому музеї м. Чернівці та виставковій залі «Вернісаж».

     11 січня 2019 року спортсмени клубу танцювального спорту «Карнавал» ( тренери – Оксана та Андрій Піскарьови) провели святкові вечори «Різдвяні танцювальні візерунки».    

     12 січня вихованці театру естрадної пісні «Сузір’я» гостинно вітали на вечорі - зустрічі «Весела коляда» мешканців мікрорайону «Південний», де познайомили гостей з традиційними святковими колядками. Для дітей мікрорайону культорганізатором Г.І. Діжіченко проведено 4 святкових дійства «Різдвяні пригоди» за участю гуртківців закладу.

      Також під час зимових свят юними художниками було організовано виставку «Радіймо зимі , друзі!». Для гуртківців ЦДЮТ та юних мешканців мікрорайону канікули пройшли весело та насичено, в дружній та святковій атмосфері. 

Переглядів: 316 | Додав: inok | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: